استحکام ناخنها علاوه بر وضعیت داخلی بدن به استفاده از مواد پاک کننده و شوینده نیز ارتباط داردوزیاده روی در مصرف این گونه مواد موجب شکنندگی ناخن ها می شود.
به منظور برطرف کردن این عارضه علاوه بر قرار دادن میزان کافی شیر و پروتئین در برنامه غذایی می توانید مقداری ژلاتین نیز در اب میوه مخلوط و میل کنید.
صابون خود را عوض کنید و از دستکش دو لایه ای استفاده کنید که لایه داخلی ان نخی باشد تا دستتان عرق نکند چون عرق موجب نرم شدن ناخن ها و شکنندگی بیشتر انها می شود می توانید به مواد شوینده خود نیز کمی ابلیمو اضافه کنید.