۱۳۸۷/۰۱/۲۶

نگهداري مواد غذايي در يخچال


● درجه سرماي يخچال را هرچند وقت يكبار كنترل كنيد تا همواره بين صفر تا 4 درجه سانتيگراد باشد. چنانچه درجه يخچال به بالاتر از 4 درجه برسد احتمال رشد و تكثير ميكروب وجود خواهد داشت.

● از قراردادن مواد غذايي بيش از حد ظرفيت در داخل يخچال خودداري نماييد.

● يخچال را هميشه تميز نگهداريد.

● سبزي ها و ميوه ها را پس از پاك كردن و شستشو داخل يخچال قرار دهيد.

● تخم مرغ را قبل از نگهداري در يخچال نشوييد. چند لحظه قبل از مصرف تخم مرغ ، اقدام به شستن آن نماييد.

● مواد غذايي كپك زده در يخچال را سريع خارج نماييد. زيرا گردش هواي سرد در يخچال باعث انتشار كپك به روي ساير مواد غذايي مي شود.

● از نگهداري انواع ترشي در ظروف فلزي خودداري كنيد.

● از انتقال غذاي گرم و داغ به يخچال خودداري كنيد.

● يخچال براي نگهداري كوتاه مدت مواد غذايي مناسب است ولي براي نگهداري طولاني مدت بايد از فريزر استفاه كرد.

● گوشت را در قطعات كوچك فريز كنيد تا سرما به تمام نقاط آن برسد.