قهوه ترک
قهوه ترک 3قاشق مرباخوری(قهوه ترک مانند آرد نرم است)
شکر3قاشق مرباخوری
آب سرد4 فنجان کوچک
قهوه و شکر را داخل قهوه جوش(ظرفی دسته دار با دهانه تنگ) ریخته.با قاششق کمی هم بزنید سپس آب سرد را اضافه کنید وروی آتش ملایم بگذارید تا کف قهوه بالا بیاید اما نجوشد.قهوه جوش را بردارید وابتدا کف قهوه را بین فنجان ها تقسیم کنید .بعد قهوه را کمی هم بزنید و از کنار فنجان به آرامی قهوه را داخل فنجان ها بریزید.
این قهوه را بدون کف وکمی تلخ تر در مجالس ترحیم پذیرائی میکنند.برای این منظور کتری بزرگی را روی شعله ملایم می گذارند و قبل از ریختن قهوه آن را هم می زنند.

قهوه اسپرسو ایتالیایی
تهیه این نوع قهوه به دستگاه نیاز دارد که طرز کار با آن به نوع دستگاه بستگی دارد.در واقع این دستگاه بخار آب را با فشار از روی قهوه خشک می گذراند وقهوه را در خود حل میکند و قهوه غلیظی بدست می اید.

قهوه عربی
1قاشق مرباخوری قهوه بو داده سائیده شده را با یک فنجان کوچک آب سرد داخل قهوه جوش ریخته رویا کنار آتش می گذارند تا به مرحله جوش برسد. ان را برمی دارند که نجوشد دوباره ظرف را روی آتش می گذارند چند بار این مرحله را تکرار می کنند تا قهوه سیاه و غلیظی بدست می اید.این قهوه به مقدار کم و تلخ مصرف می شود.